gallery/image

SBB

Praktijk voor Mediation, Coaching & Training

SBB

AANBOD

+31 (0)6 21 83 03 23

gallery/lin

KvK: 57642109

+31 (0)6 21 83 03 23

KvK: 57642109

Churchill-laan 205

1078 EC Amsterdam

Churchill-laan 205

1078 EC Amsterdam 

TRAININGSAANBOD:

 

DE MYSTIEKE WEG IN MEDIATION

 

Een inspirerende en verdiepende training voor mediators, advocaten en coaches

 

"Blijf staan in het oog van de storm, verticaal afgestemd, verbonden met jezelf, en verbind je als mediator van daaruit met partijen en met het conflict waar zij een oplossing voor zoeken."

 

"Leer de obstakels op jouw weg herkennen en maak ruimte in jezelf voor een zuiver instrumentschap als mediator."

 

"Vergroot je sensitiviteit en leer luisteren naar - en vertrouwen op jouw intuïtie."

 

"Overwin je angst om te doen wat voor jou nodig is in het moment."

 

Reijnoud Schram en ik hebben een meerdaagse en ééndaagse training ontwikkeld rondom de bovengenoemde thema’s. De training gaat over meer dan alleen kennis van conflicthantering en mediation-vaardigheden.

De training gaat vooral over de persoon van de mediator, hoe hij bewust zonder oordeel en met zuivere aandacht  “aanwezig”  kan zijn, en hoe hij zijn specifieke talenten, op een praktische en eigen manier, in dienst kan stellen van partijen en van (de oplossing van) hun conflict. Er is ruimte voor inbreng van eigen casuïstiek om interventies mee te oefenen.

Voor iedere facilitator is deze training een verdiepende en verrijkende ervaring. 

 

Wat kunt u er mee in de praktijk?

Tijdens de training wordt gewerkt aan meer bewustzijn bij de mediator betreffende afweren en projecties. Ook gaan wij met elkaar op zoek naar praktische interventies die bij partijen kunnen leiden tot een opening (in het harnas) van de persoonlijkheid. Daarbij werken wij toe naar het “kantelmoment” in de mediation. Ook reiken wij tal van interventies aan die in de praktijk hun waarde bewezen hebben.

 

Voor wie is deze training?

De training is ontwikkeld voor (familie)mediators, advocaten, rechters, (team)coaches, trainers en andere procesbegeleiders.

 

Praktische informatie

Data en Planning:

- De driedaagse training is gepland op 10 en 11 oktober 2019 met een verdiepingsdag op 28 november 2019 van 09.30 tot 17.00 uur. 

- De ééndaagse training is gepland op 7 juni 2019 van 09.30 tot 17.00 uur waarin u kennis kunt maken met de thema's waar wij mee werken.

 

Locatie:

De training vindt plaats op het kantoor van Reijnoud Schram in Nauerna 42 (1566PD) te Assendelft of in mijn praktijk in Amsterdam.

 

Kosten:

De driedaagse training inclusief uitgebreide lunch en koffie/thee: € 1100,- exclusief 21% BTW.

De ééndaagse training inclusief uitgebreide lunch en koffie/thee: € 500,- exclusief 21% BTW.

 

Erkenning:

Accreditatie MfN en vFAS voor de driedaagse trainingen is toegekend voor 18 PE-punten categorie 1a en voor de ééndaagse training 6 PE-punten categorie 1a.

 

Contact

Heeft u belangstelling voor deze training neem dan gerust contact op met Reijnoud Schram, 075-6707444, info@schamadvocaat.nl en zie zijn website:                                       of met mij via de onderstaande contactgegevens. U kunt zich ook direct inschrijven via het contactformulier en wij nemen contact met u op.

DE MYSTIEKE WEG IN MEDIATION

 

JE INNERLIJKE KOMPAS VOOR EFFECTIEVER MEDIATORSCHAP

Een inspirerende en verdiepende training voor mediators, advocaten

en coaches

 

"Blijf staan in het oog van de storm, verbonden met jezelf, en verbind je als mediator van daaruit met partijen en met het conflict waar zij een oplossing voor zoeken."

"Overwin je angst om te doen wat voor jou nodig is in het moment."

"Vergroot je sensitiviteit en leer luisteren naar - en vertrouwen op jouw intuïtie."

"Leer de obstakels op jouw weg herkennen en maak ruimte in jezelf voor een zuiver instrumentschap als mediator."

 

Reijnoud Schram en ik hebben een tweedaagse en een ééndaagse training ontwikkeld rondom bovengenoemde thema’s. De training gaat over meer dan alleen kennis van conflicthantering en mediation-vaardigheden.

De training gaat vooral over jou als mediator, hoe je bewust zonder oordeel en met zuivere aandacht “aanwezig” kunt zijn, en hoe je jouw specifieke talenten, op een praktische en eigen manier, in dienst kunt stellen van partijen en van (de oplossing voor) hun conflict. 

Er is ruimte voor inbreng van eigen casuïstiek om interventies mee te oefenen. Voor iedere facilitator is deze training een verdiepende en verrijkende ervaring. 

 

Wat kun je er mee in de praktijk?

Tijdens de training wordt gewerkt aan het verbeteren van het bewustzijn bij de mediator, betreffende afweren en projecties. Wij gaan met elkaar op zoek naar praktische interventies die bij partijen kunnen leiden tot een opening (in het harnas) van de persoonlijkheid. Daarbij werken wij toe naar het “kantelmoment” in de mediation. Ook reiken wij tal van interventies aan die in de praktijk hun waarde reeds hebben bewezen.

 

Voor wie is deze training?

De training is ontwikkeld voor (familie)mediators, advocaten, rechters, (team)coaches, trainers en andere procesbegeleiders.

 

Praktische informatie

Data & tijd:

- De tweedaagse training is gepland op donderdag 14 mei 2020 met terugkomdag of

op donderdag 8 oktober 2020 met terugkomdag van 09.30 tot 17.00 uur. 

Locatie:

De training vindt plaats op het kantoor van Reijnoud Schram in Nauerna 42 (1566PD) te Assendelft.

Kosten:

De ééndaagse training inclusief uitgebreide lunch en koffie/thee is

€ 380,- exclusief 21% BTW.

De tweedaagse training inclusief uitgebreide lunch en koffie/thee is

€ 760,- exclusief 21% BTW.

Erkenning:

De tweedaagse trainingen is 12 PE-punten en de ééndaagse training 6 PE-punten voor zowel MfN als vFAS - categorie 1a.

 

Contact

Heb je belangstelling voor deze training neem dan gerust contact op met Reijnoud Schram, 075-6707444, info@schamadvocaat.nl en zie zijn website: www.schramadvocaat.nl of met mij via de onderstaande contactgegevens. Je kan je ook direct inschrijven via het contactformulier en wij nemen contact met je op.

gallery/foto mystiek

+31 (0)6 21 83 03 23

 

info@sbbpraktijk.nl

 

Churchill-laan 205

1078 EC Amsterdam 

 

LinkedIn

 

Algemene voorwaarden

 

Privacyprotocol

 

KvK: 57642109