gallery/bloem

SBB

Praktijk voor Mediation, Coaching & Training

SBB

+31 (0)6 21 83 03 23

gallery/lin

KvK: 57642109

gallery/img_2190

SBB Praktijk is in 2019 opgericht, na Mediationpraktijk Amsterdam (2013-2019), met als doel een bijdrage te leveren aan het bevorderen van een oplossing voor de onderhavige casus en te zorgen voor ‘beweging’ richting de toekomst.

De stijl kan het beste worden omschreven als onderzoekend en resultaatgericht, effectief en efficiënt, kwaliteitsgericht en transparant, betrokken en ruimte gevend met focus op persoonlijke ontwikkeling.

Mediation en (team)coaching zijn dynamische processen. Daarom hechten wij aan voortdurende ontwikkeling van de werkmethodes en interventies.

 

SBB Praktijk zorgt ervoor op korte termijn beschikbaar te zijn en is in staat een geschil of coaching voortvarend te behandelen.

 

Je kunt bij ons terecht voor: 

-           Zakelijke Mediation, Groepsmediation, Familiemediation;

-           Individuele Coaching en Team coaching; ik werk als Life coach, Business coach, Conflictcoach en Relatiecoach;

-           Trainingen op het gebied van Mediation, Leiderschapsontwikkeling en Conflicthantering;

-           Organisatieverandering, met aandacht voor werkwijze, leiderschap, communicatie en samenwerking.

OVER SBB PRAKTIJK

Selen Bernink-Balci (1982)

MfN-Registermediator, coach en trainer

Charlotte van Winden (1983)

Personal Assistent

Als personal assistent ondersteun ik SBB Praktijk. Hiervoor was ik lange tijd werkzaam bij het Centrum voor Conflicthantering als opleidingscoördinator. Daarnaast ben ik al ruim acht jaar werkzaam bij Beleggingsfonds Hoofbosch, een familiebedrijf.

In 2016 heb ik met veel enthousiasme de mediationopleiding gevolgd en dit heeft mij onder andere bewust gemaakt van het belang van (echt) goed luisteren, omdat dit essentieel is om tot de kern te komen van een persoonlijk of zakelijk conflict.

Bij vragen over een factuur of over de planning zal ik op de eerstvolgende maandag of donderdag reageren.

gallery/img_2186

+31 (0)6 21 83 03 23

KvK: 57642109

+31 (0)6 21 83 03 23

info@sbbpraktijk.nl

KvK: 57642109

ACTUEEL

INTERVIEUW

Interview met Selen 'GolfBusinessVrouw aan het woord' op Golfvrouw.nl over Bewuster leven, betere keuzes maken en omgaan met weerstand. 

BLOGS

In 2019 schreef Selen blogs voor Golfvrouw.nl voor de rubriek Business. Of het nu gaat om je werk, je privéleven, je wens om jouw passie te volgen of golfspel te verbeteren – coaching kan zeker helpen meer inzicht en grip te krijgen.

 

Blog op Golfvrouw.nl over ‘Hoe je een coach vindt die bij je past’.

 

 

Blog op Golfvrouw.nl over ‘Bewust van onbewuste patronen’.

 

 

Blog op Golfvrouw.nl over ‘Op zoek naar je eigen grenzen’.

SELEN BERNINK-BALCI

1-daagse training 7 juni 2019

3-daagse training start op 10 oktober 2019

WERKWIJZE & FOCUS

Mijn naam is Selen Bernink-Balci. Sinds 2013 ben ik werkzaam als erkend (legal) mediator en sta ik geregistreerd bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Hiervoor volgde ik de postacademische opleiding tot mediator aan het Amsterdamse ADR-Instituut. Daarnaast ben ik (team)coach en geef ik sinds 2016 - op maat gemaakte - trainingen. 

 

Als procesbegeleider heb ik ruime kennis opgedaan bij zowel profit als non-profit organisaties door het hele land met een grote diversiteit in leeftijd, professies en culturele achtergronden. Door mijn juridische achtergrond kan ik kwesties in een juridische context goed doorzien.

 

Mijn werkstijl is verbindend en erop gericht om bespreekbaar te maken wat partijen beweegt, waarbij zowel behoedzaam met de relatie tussen de betrokken partijen wordt omgegaan en het proces strak wordt begeleid. Het betreft vastgelopen conflictsituaties, waarbij de communicatie stroef en moeizaam verloopt en men behoefte heeft aan verandering. Mijn doel is het aandragen van handvatten om te komen tot een effectieve manier van communicatie en een constructieve samenwerking. Het vertrouwen van betrokkenen in het traject en in mij is daarbij van groot belang voor het voeren van de dialoog. 

Meer achtergrondinformatie is te vinden op mijn Linkedin pagina.

Churchill-laan 205 

1078 EC Amsterdam

Churchilllaan 205 

1078 EC Amsterdam

Churchill-laan 205

1078 EC Amsterdam 

gallery/nacht

CHARLOTTE VAN WINDEN

Schilderij van A. Balci, vader van Selen